© 2013 All rights reserved.
2

Top Free aplikace pro iPhone 3G

Přehled mých nejoblíbenějších free aplikací pro mobilní telefon iPhone 3G.

Remote

Jako první aplikaci, kterou používám rád, a na kterou jsem si zvyknul, je Remote. Aplikace přímo spolupracuje s programem iTunes, který umožňuje pomocí mobilního telefonu ovládat.

Po spuštění si program vyhledá počítače, se kterými je možné se spárovat, a po spárování (zadání jedinečného kódu do iTunes) se v telefonu zobrazí všechny importované multimediální soubory z iTunes, které je možno pomocí telefonu v iTunes spustit, jako kdyby jste seděli přímo u počítače.

Velká výhoda je, že program se připojuje pomocí WiFi a tím je jeho dosah dostačující.

Labirinth LE

Nejedná se přímo o aplikaci, ale spíše o hru, která vás určitě pohltí. Jedná se o klasickou hru, kdy musíte dostat kuličku do správné díry a nesmí spadnout do díry špatné.

Hra je pěkná demonstrace toho, jak citlivé jsou senzory, snímající nahýbání iPhonu, protože se ovládá pouhým nakláněním telefonu, při kterém se kulička valí směrem dolů – po směru gravitace.
Hru je možné instalovat jako Free, která ovšem nabízí omezené množství levelů, nebo plnou verzi, za cenu pět a půl eura.

IM Plus

Pokud potřebujete na mobilním telefonu používat IM sítě, můžete využít aplikaci IM Plus, který podporuje AOL, Yahoo, MSN, Google Talk, Jabber, ICQ nebo MySpace.

Po vyplnění nastavení účtu můžete vesele psát s přáteli.

Program je na ovládání velmi jednoduchý a intuitivní.

Units

Velmi příjemná aplikace, která dokáže snadno převádět jednotky. Nabízí velkou řadu jednotek a jejich možných alternativ, o kterých jste možná ani nikdy neslyšeli.

Pro převod stačí zadat vámi známou hodnotu jedné z jednotek a program ji automaticky hned přepočítá do všech ostatních jemu známých alternativ.

A Free Level

Velice jednoduchá aplikace. Po spuštění vám nabízí klasickou vodní váhu, a pravítko. Při natáčení telefonu vám měří úhel naklonění a jeho hodnotu vypisuje.

Seismometr

Jak už název aplikace napovídá, jedná se o klasický měřič otřesů. Otřesy, které jsou v telefonu zaznamenány, jsou vykreslovány v grafu. Aplikace nemá asi moc praktické využití.

Závěrem

To je jenom část Free aplikací, které na svém iPhone používám, ale jsou to asi ty nejzajímavější.

 

Pokud máte tip na zajímavou aplikaci, napište ji do diskuse.

Comments are closed for this page

Zdravim, koukam ze minimalne aspon jedna aplikace neni 100% free 😉 Aspon po me to chce 0.99$ coz je skoro zadarmo, ale.. 😉

O kterou aplikaci jde?
Nektere aplikace vychazeji ve ruznych verzich.
Napriklad Labirinth LE je ve verzi Free, kde je omezeny pocet levelu, a nebo verzi Full, ktera je zpoplatnena a obsahuje levelu vic.

About
Hi, i am programmer from the Czech Republic. I love web development (Ruby, Ruby on Rails, PHP, Nette) and iOS development (Objective-C, Cocoa).
To cooperate, here is my phone:
+420 608 836